23948sdkhjf

Ny hällförslutning ska säkra produkten

Förpackningsproducenten Berry Global lanserar en manipulationssäker hällförslutning för ätliga oljor, dressingar och såser.

Pical kallas den lätthanterliga förslutningen som ingår i Berrys B Circular-portfölj. Den är tillverkad i HDPE i ett enda material, vilket gör den helt återvinningsbar.

För att skydda produkten har förslutningen försetts med flik som faller in i förslutningen när locket öppnas för första gången. Det säkerställer att fliken stannar kvar i förpackningen så att alla komponenter kan återvinnas. Den snäppbara halsavslutningen innebär också att flaskan inte behöver någon extra hylsa för att säkra produkten.

En avluftningsfunktion och hällöppning i förslutningen säkerställer ett jämnt produktflöde och exakt dosering som minimerar kladd, enligt leverantören.

– Med vår Pical-förslutning har vi tillgodosett konsumenternas krav på både bekvämlighet och hållbarhet. Den moderna designen ger bekväm hantering och optimal hällprestanda, samtidigt som den lätta konstruktionen i mono-material och den bibehållna fliken med manipulationsskydd gör den enkel att återvinna, säger Matthias Hammersen, vp sales på Berry Global Consumer Packaging.

Pical Pouring Closure finns i halsstorlekarna 26/21 och 29/21.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064