23948sdkhjf

Nytt sortiment i ny förpackning

Nu lanserar Lithells nästa generations förpackningar med ett helt nytt spännande säsongssortiment och nyckelhålsmärkta produkter. De nya förpackningarna är bäst i test. De är lätta att öppna och återförsluta. Både kuvertet och asken passar på matbordet och låter pålägget vara väl synligt.
– Konsumenterna efterfrågar mer användarvänliga förpackningar som också fungerar på matbordet. Nu har turen kommit till charkpåläggen, säger Maria Schmitt, kategorichef Atria Chark & Deli.– Lithells grundare, Oscar Lithell, hade redan i början av 1900-talet en god känsla för trender och nyheter. I hans anda har vi utvecklat två nya, fräscha och funktionella förpackningar. Kuvertförpackningen är helt ny för charkprodukter och materialet har den speciella egenskapen att det svetsar hermetiskt utsida mot insida. Den är mycket lätt att öppna och återförsluta. Öppna kuvertfliken, riv av skyddstejpen och ta ut brickan med smörgåsmat. Därefter skjuter du enkelt tillbaka brickan in i kuvertet igen och stänger fliken, säger Maria Schmitt.Förpackningarna har genomgått noggranna konsumenttester. Olika förpackningar har testats och kuvertförpackningen och asken har båda fått bästa helhetsbetyg. Dessa är lättast att öppna, återförsluta och passar bäst på bordet(1).Återförslutbart och synligtEtt helt nytt formverktyg har utvecklats för att producera asken för tunna skivor. Asken är unikt formad för att bara grepp- och användarvänlig. Innehållet presenteras väl synligt och de funktionella förpackningarna har en naturlig plats på matbordet. Alla i familjen kan enkelt öppna och återförsluta dem flera gånger om. Pålägget behöver inte förpackas om – förvaras i en påse eller påläggsburk. De är behändiga, lätta att förvara och tar inte onödig plats vare sig i matkassen eller i kylen.Bassortiment och säsongsvarianterBas-sortimentet i kuvertförpackningen består av fem populära pålägg: alspånsrökt skinka, griljerad kokt skinka, kokt medwurst, rökt korv och basturökt kalkon.– För att erbjuda ett varierat charkutbud presenteras ett tidsbegränsat säsongssortiment som är tänkt att skiftas tre gånger om året. Nu är det Rökt skinka Lime/Peppar och Rökt skinka Kastanj som kompletterar bassortimentet. Inspiration till dessa produkter kan till exempel hämtas från olika länder och kulturer, ekologi, hälsa och årstider, säger Maria Schmitt.Asken för tunna skivor innehåller cirka 30 tunna skivor av rökt eller kokt griljerad skinka, varmrökt kalkon, rökt korv och hamburgerkött. Nyheten är griljerad kyckling.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063