23948sdkhjf

Förpackningar som gör skillnad – Hallå där Ola Svarfvar

På Pack Point Nordic i Malmö 21 november är ett av partnerföretagen Schur Star Systems, där vi talar med svenske försäljningschefen Ola Svarfvar.

Vad kommer ni att presentera på Pack Point Nordic?

På Pack Point Nordic kommer vi att visa upp våra flexibla förpackningslösningar, inklusive plattformarna Schur®Star och Schur®StarLight. Dessa system är designade för att förbättra effektiviteten och mångsidigheten i förpackningar, och erbjuder snabba växlingar mellan olika påsformat och storlekar. Vi kommer att visa hur våra förpackningslösningar kan stödja produktpresentation, bevara färskhet och effektivisera verksamheten för företag i en mängd olika branscher.

Vilka utmaningar och möjligheter ser ni framför er?

Den ökande efterfrågan på personliga och anpassningsbara förpackningar är både en utmaning och en möjlighet. Konsumenter letar efter förpackningar som sticker ut med bibehållen funktionalitet och hållbarhet. Utmaningen ligger i att skapa förpackningar som uppfyller dessa krav utan att komplicera produktionsprocessen. Möjligheten för oss är att tillhandahålla flexibla förpackningslösningar som möjliggör hög anpassning samtidigt som effektiviteten bibehålls, vilket gör att varumärken kan förbli smidiga och konkurrenskraftiga på en snabbt föränderlig marknad.

Hur vill ni bidra till ökad hållbarhet inom förpackningsområdet?

Vårt förhållningssätt till hållbarhet fokuserar på att skapa smartare och effektivare förpackningssystem. Genom att erbjuda lätta flexibla förpackningar minskar vi inte bara mängden råmaterial som krävs utan också minskar transportutsläppen. Vi är också dedikerade till att förbättra återvinningsbarheten och införliva miljövänliga material i våra produkterbjudanden, och hjälpa våra kunder att anpassa sina förpackningar till hållbarhetsmål utan att kompromissa med kvalitet eller funktionalitet – se Schur®Star Pure Paper Bag.

Beskriv era förväntningar på konferensen.

Förutom att träffa alla kollegor i branschen ser vi fram mot att lyssna på alla intressanta talare.

Tack Ola Svarfvar!

Mer info om konferensen och anmälan hittar du på den här länken.

Artikeln är en del av vårt tema om Pack Point Nordic.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094