23948sdkhjf

Hugo Beck utökar maskinportföljen med snabbspår för e-handel

Förpackningsleverantören Hugo Beck har utökat sin maskinportfölj med den horisontella film- och förpackningsmaskinen paper e-com rapid.

Maskinen är anpassad för applikationer inom e-handel, postorder och logistik. Med en maxkapacitet på 900 cykler i timmen levereras förpackningar med två sydda och två limmade sidor som försändelsepåsar. Genom att automatiskt anpassa storleken på försändelsepåsen till olika produktdimensioner i längd och bredd under packningen möjliggörs effektiv förpackning av olika produktstorlekar i ett blandat parti.

– Vårt mål är att framtidssäkra förpackningsprocesserna för våra kunder genom att integrera helautomatiska förpackningsmaskiner som paper e-com rapid. Detta bidrar till att öka maskintillgängligheten, förbättra kvaliteten på produktförpackningarna samt öka effektiviteten och hållbarheten, säger Timo Kollmann, vd för Hugo Beck.

I maskinportföljen finns även paper e-com fit med två pappersrullar i olika bredder. Efter produktskanningen fastställer maskinen vilken pappersbanebredd som är lämpligast och väljer en av de två pappersrullarna, vilket minimerar pappersförbrukningen, enligt leverantören.

Däremot uppnår paper e-com rapid högre förpackningshastighet genom att använda två identiska pappersbanor.

På Scanpack 2024 i Göteborg visar Hugo Beck utvalda maskinlösningar i Mared IndustryTechs monter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079