23948sdkhjf

Miljövänlig förpackning för mikrovågsmat

Sairem, en världsledande specialist inom industriella mikrovågs- och radiofrekvenslösning med huvudkontor i Lyon, Frankrike, kommer under Interpack visa upp sina miljövänliga förpackningar för mat.

Det franska företaget utvecklar specialiserade processer för temperering, torkning, pastörisering och hygienisering av livsmedel.

Sairem utvecklade en ny generation pastöriseringstunnlar i samarbete med franska institutet CTCPA. Ändamålet var för att uppnå pastöriseringsgraden för livsmedelsproduktion inom några minuter. I systemet kan pastöriseringsprocessen vara utförd vid en maximal temperatur på 95–100 grader. Tunnelsystemet möjliggör skonsam pastörisering av färdigrätter och menykomponenter i en mängd olika förpackningsmaterial som plast, glas, papper och termoformade förpackning eller påsar.

Sairem finner du i hall 5, monter E26 under Interpack.

Artikeln är en del av vårt tema om Interpack 2023.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141