23948sdkhjf

Spela golf och umgås med kollegor

Är du golfare och jobbar i förpackningsbranschens värdekedja? Då ska du inte missa årets Packaging Cup den 22 augusti. Packaging Cup har i år letat sig ut till en av Västkustens pärlor.

Packaging Cup spelas för första gången på många år i Bohuslän. Till tävlingen väntas ett stort antal spelare från hela södra Sverige. Arrangör är Svenska Förpackningsgillet och partner till tävlingen är manroland web system och EOC Group.

– Detta är ett tillfälle man inte ska missa. Vi ser till att alla ha det bra från morgonen till kvällen. Att spela golf står naturligtvis i centrum, men samvaron vid sidan om banan är minst lika betydelsefull för oss som är med. Stämningen på Packaging Cup är alltid på topp oavsett tävlingsresultat, säger Benny Vittskär, manroland web systems representant i Skandinavien.

Han och branschkollegan Claes Söderqvist, ansvarig för EOC Group i Sverige, är båda inbitna golfare och har på senare år "upptäckt" Packaging Cup.

– Vi tycker det är en fantastisk tradition som branschen genom olika värdars försorg har förvaltat och bevarat i snart 50 år. Vi är partner för första gången och ser fram emot att få välkomna såväl nya som gamla golfare i tävlingen. Banan som vi ska spela är min hemmabana Kungälv-Kode GK, en mycket välskött anläggning med utmanande och omväxlande bana, som kräver att man anpassar sitt spel efter väder och vind, säger Benny.

Packaging Cup spelas i tvåmannalag, fyrboll, bästboll med max 36 hcp och varje lag representerar ett företag i förpackningens värdekedja. Det går alldeles utmärkt anmäla sig som singelspelare och lottas ihop i ett lag med en annan spelare. Mer information om tävlingen och dagen finner du på hemsidan:

http://gillet.nu/packaging-cup/

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063