23948sdkhjf

Förvärv på märkningsmarknaden

Skandinavian Streckkod System AB förvärvar Märkmetoder AB.

Skandinavian Streckkod System AB med 40 år i branschen är leverantör av lösningar och tjänster kring streckkoder; utskriftslösningar, etiketter, streckkodsläsare, handdatorer mm. Företaget representerar ett brett nätverk av leverantörer och marknadsför dagens och framtidens Auto-ID och POS lösningar från sitt kontor på Kungsholmen i Stockholm.

Märkmetoder är specialist på industriell märkning och har funnits på den svenska marknaden sedan 2004. Företaget har hög kompetens och lång erfarenhet av att bygga olika lösningar för märkning och
tillhandahåller maskiner för bläckstrålemärkning, etikettskrivare, samt förbrukningstillbehör, service och support för industriell märkning. Företaget har agenturen för märket Citronix.

– Förvärvet förstärker Streckkod Systems erbjudande av lösningar, samt stärker vår möjlighet att fortsätta erbjuda befintliga och nya kunder hög kompetens och förstklassig service och support på de produkter och lösningar vi levererar, säger VD Martina Nilsson.

– Respektive företags kompetens och erfarenhet kompletterar varandra på ett mycket bra sätt, vilket ger styrka i företagets olika funktioner och bidrar till hög service till våra kunder. Förvärvet skapar även synergier som ger möjligheten att erbjuda en bredare produkt- och tjänsteportfölj till våra kunder, säger hon.

Inom kort presenteras en ny hemsida med mer information om Märkmetoders produkter och lösningar som en del av Streckkod System.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095