23948sdkhjf

Durst prisades för ny plattform i storformat

Durst har tagit emot det prestigefyllda EDP-priset förför sin nya flatbäddsskrivare P5. Det är en helt ny plattform avsevärt förenklar produktionen av storformatstryck.

 Durst, en tillverkare av avancerad digital tryck- och produktionsteknik, har tilldelats det prestigefyllda priset European Digital Press Association (EDP) Award för "Bästa flatbädds/hybridskrivare > 250m/ h".

Priset mottogs för den nya P5 plattformen med nya Durst P5 250 HS skivarsystem, som presenterades i slutet av januari på Durst lokaler i Lienz, och lockade så mycket uppmärksamhet att även Österrikes förbundskanslern Sebastian Kurz informerades om innovationen under ett besök. För Durst är priset kronan på verket efter introduktion, fälttest, första installationerna och positivt marknadssvar.. EDP-juryn består av representanter från 21 facktidskrifter från hela Europa. EDP Awards delades ut vid FESPA i Berlin.

– Vi är mycket glada för att ha fått EDP-priset. Det visar att Durst P5 är en sann innovation och det nya riktmärket i storformatutskrift, säger Christoph Gamper, VD för Durst Group.

– Vi arbetar redan intensivt för att utöka P5-portföljen och ser fram emot att presentera dem på SGIA-showen i Las Vegas i oktober.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078