23948sdkhjf

PACK@lunch - det många vill ha

Packmarknaden inledde för två år sedan samarbete med Per-Stefan Gersbro för att ge branschen fler mötesplatser där dialog som driver utvecklingen framåt står i centrum. Konceptet blev PACK@lunch. Succén har inte låtit vänta på sig.

Sedan det första PACK@lunch den 8 april 2016 har inte mindre än 25 event arrangerats. Det blir ett PACK@lunch var fjärde vecka, året om. Över 1 600 deltagare har varit på PACK@lunch som hittills haft tolv olika värdföretag. Värdföretaget svarar tillsammans med Packmarknaden för programinnehåll och står värd för lokal och lunch. Packmarknaden svarar för marknadsföring och allt det praktiska inför och under eventet, samt redaktionell rapportering. Ett fruktbart samarbetskoncept har det visat sig.

– Vi är jätteglada att vi kunde fånga upp kraften och kompetensen hos Per-Stefan Gersbro innan han bestämde sig för att göra något annat. När han slutade som VD för Packbridge stod han inför valet att engagera sig mer för utländska uppdragsgivare, men vi fick tursamt honom på andra tankar. Att vi har kunnat behålla Per-Stefans lysande förmåga att engagera och inspirera i frågor om rör förpackningar här på hemmaplan är något vi på Packmarknaden är stolta över och som gagnar hela branschen, säger Chefredaktör Marcus Petersson, Packmarknaden.

PACK@lunch kan arrangeras över hela landet, inga geografiska begränsningar finns. Hittills har de två städerna Stockholm och Malmö varit mest frekventa, men Göteborg, Helsingborg, Lund och Borås har också haft besök av PACK@lunch.

Nu på fredag den 18 maj är det dags för nästa PACK@lunch. Värdföretaget heter BillerudKorsnäs och platsen är Malmö. Under 2018 har PACK@lunch i snitt haft 70 besökare. Värdföretaget bestämmer hur många platser som står till förfogande på respektive PACK@lunch.

– Deltagarrekordet för Pack@lunch är 92 personer och i Malmö finns fortfarande några platser kvar, så är du intresserad av hur papper kan ersätta plast i förpackningar gå in och anmäl dig på packatlunch.se. Som alltid besöker man PACK@lunch kostnadsfritt. Föranmälan krävs dock, säger Per-Stefan Gersbro.

Ytterligare ett PACK@lunch kommer att hållas före sommaren. Det i Stockholm den 1 juni med FTI som värd. Här är redan över 80 anmälda, talare och arrangörer oräknade, så här sitter deltagarrekordet löst. När är det dags att arrangera ett PACK@lunch i din hemstad?

Se mer om eventet

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079