23948sdkhjf

Uppdaterar om hygienfrågor

Automationsföretaget Festo bjuder på 1,5 timmes kostnadsfri uppdatering av hygienfrågor för alla beslutsfattare inom produktion i livsmedelsindustri. Föreläsare är Peter Aaröe.
– Vi vill bidra med att höja kompetensen inom företag som arbetar med utrustning för livsmedelsindustrin. Därför har vi tagit fram en presentation som dels riktar sig till konstruktörer och projektledare men även till säljare och inköpare. Det finns många branschspecifika metodiker, termer och uttryck som man kan stöta på oavsett var i organisationen man befinner sig, säge Peter Aaröe.

Ämnen som berörs är bl a hygienisk riskanalys, zonindelning, standarder, IP-klassning, luftkvalitet och rekommendationer för konstruktion.

– Presentationen tar ca 1,5 timme och är kostnadsfri. Det är primärt ingen produktgenomgång men vissa komponenter kommer att visas för att knyta ihop teori och praktik, säger Peter Aaröe.

Besöken sker på intresserade företags anläggningar.

– Naturligtvis kan vi i samband med att vi kommer även gå igenom produkter och applikationer. Då behöver vi veta det i för väg så vi är förberedda och att det avsätts extra tid för detta.

Intresserad? Kontakta Peter Aaröe på peter.aaroee@festo.com.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063