Skivat kött i mörpack
Scan lanserar skivat kött i mörpack. Med förpackningen möras köttet ända fram till öppningsdatum. – Med mörpack för skivat kött vill Scan ge alla konsumenter ett riktigt mört svenskt kött till den stundande grilsäsongen, säger Robert Lundgren.Nu finns även skivat kött i mörpack från Scan.
Vecka 15 lanserar Scan skivat kött i mörpack. Köttet är helt naturellt och vakuum-förpackningen gör att köttet fortsätter att möras ända fram tills dess den öppnas. Eftersom köttet ligger i vakuum får de även en lång hållbarhet.Sedan tidigare säljer Scan hela köttstekar i mörpackat, med väldigt gott resultat. En satsning på kvalitet som slagit väl ut och nu alltså följs upp med lanseringen av skivat kött i mörpack.,Scan mörpack skivat lanseras i fem produktvarianter: entrecote, ryggbiff med kappa, rostbiff, samt benfri kotlett och karré. Varje köttdetalj har sin utvalda skivtjocklek och i varje förpackning ligger ett exakt antal skivor. Köttets ursprung är som alltid svenskt i Scan-märkta varor och kommer från svenska lantgårdar. – Det här är ett nytt skivat sortiment med en noga utvald skivtjocklek för varje detalj. Hur köttet förpackas är också viktigt för den slutliga ätkvaliteten. I vårt mörpack blir köttet bara mörare ju närmare bäst före datumet det kommer. Köttet är svenskt, skivat och mört, och passar perfekt till både grillen nu i sommar, och i stekpannan, säger Robert Lundgren, kategorichef kött, Scan.