23948sdkhjf

Kompakt alternativ till plastdunk

NorSpoutBag från tyska Nordenia är en förpackning som kan beskrivas som en ståpåse med handtag och en skruvkapsyl, som lanserats som ett utrymmessnålt alternativ till flaskor och dunkar av plast.
NorSpoutBag är lämplig att använda till så vitt skilda produkter som olivolja, rengöringsmedel, motorolja, gödningsämne eller spolarvätskar, och dess stora fördel att ej fyllda förpackningar kan transporteras sammanpressade och även tar lite plats i avfallet.Förpackningen är försedd med en skruvkapsyl och på ena långsidan ett svetsat handtag av samma material som påsen, som underlättar upphällningen av innehållet.Den här förpackningen nominerades till Deutscher Verpackunsgspreis
2010, vilket i sig är ett erkännande i sig med tanke på utmärkelsens
höga status även om det inte räckte till en utmärkelse. Den deltog i kategorin ”Prototypes”, och nominerades som ett av åtta exempel på en förpackningslösning för framtiden. Sammanlagt delades priser ut till 22 bidrag i tävlingen i samband med mässan FachPack i Nürnberg, och en del av dessa presenteras i en kommande utgåva av Packmarknaden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093