23948sdkhjf

Större och snabbare storformatare

Roland DG presenterar en ny UV—LED skrivare för storformat med inline tillskärning, s k Print & Cut. Den nya printern, LEC-540, är den största och snabbaste hittills från Roland DG med 54 tums skrivbredd.Den nya skrivaren från Roland DG lämpar sig bl a för förpackningsproduktion.
Printern lämpar sig för produktion av förpackningar i korta serier eller förpackningsprototyper, etiketter, panelmembran och material för

skyltar och interiörprodukter, etc.LEC-540 bygger på Roland DG:s prisbelönta VersaUV-teknologi och skriver med inkjet i en genomgång CMYK+vit+lack, samt konturskär i stort sett alla medier och substrat upp till 1 mm tjocklek. – LEC-540 har en idealisk storlek när man pratar om grafik i storformat. Dessutom kan man skriva direkt på oflexibla och styva material, som exempelvis kartong och wellpapp som används i förpackningsbranschen, säger Jesper Jørgensen, Product Manager Roland DG North Europe.– En nyhet på LEC-540 är att den kan göra bigningar så att man enkelt kan vika färdiga förpackningar av det printade arket eller avlägsna överskottsmaterial.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078