23948sdkhjf

MicVac nu även i Danmark och Finland

Produktion har nu inletts av kylda färdigrätter i MicVac-förpackningar, i såväl Danmark som i Finland. Det är HK Ruokatalo respektive Rieber & Søn som valt att satsa på den svenska tillagningsmetoden.
- Dessa produktionslinjer är bland de större vi levererat och de är

placerade i ointressanta marknadsområden, säger Philip Nordell, VD för

MicVac AB.

Finska Ruokatalo är en ny kund, medan norska Rieber & Søn

redan har en produktionslinje i Norge. Där fördubblar man nu sin

kapacitet med ytterligare en linje, samtidigt som en satsning görs även

på den danska marknaden.

Enligt Philip Nordell är förklaringen till att man satsar att

MicVac-lösningen har fått ett mycket gott mottagande bland

konsumenterna. I dag har företaget kunder i Sverige, Norge, Danmark och

Finland.

- Vi har ytterligare internationella projekt igång, som kommer att föra

ut MicVac-produkter på nya marknader, bland annat i Europa och USA,

säger Philip Nordell.

MicVac-metoden möjliggör tillagning och pastörisering av en produkt i

en försluten förpackning med hjälp av en ventil, som är monterad på förpackningens ovansida.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.057