23948sdkhjf

MicVac nu även i Danmark och Finland

Produktion har nu inletts av kylda färdigrätter i MicVac-förpackningar, i såväl Danmark som i Finland. Det är HK Ruokatalo respektive Rieber & Søn som valt att satsa på den svenska tillagningsmetoden.
− Dessa produktionslinjer är bland de större vi levererat och de är
placerade i ointressanta marknadsområden, säger Philip Nordell, VD för
MicVac AB.

Finska Ruokatalo är en ny kund, medan norska Rieber & Søn
redan har en produktionslinje i Norge. Där fördubblar man nu sin
kapacitet med ytterligare en linje, samtidigt som en satsning görs även
på den danska marknaden.

Enligt Philip Nordell är förklaringen till att man satsar att
MicVac-lösningen har fått ett mycket gott mottagande bland
konsumenterna. I dag har företaget kunder i Sverige, Norge, Danmark och
Finland.

− Vi har ytterligare internationella projekt igång, som kommer att föra
ut MicVac-produkter på nya marknader, bland annat i Europa och USA,
säger Philip Nordell.

MicVac-metoden möjliggör tillagning och pastörisering av en produkt i
en försluten förpackning med hjälp av en ventil, som är monterad på förpackningens ovansida.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047