23948sdkhjf

Mörare kött i ny typ av förpackning

Med hjälp av så kallad bäckenbenshängning av köttet, och en ny typ av förpackning fortsätter köttet att möras och blir bättre med tiden. Det hävdar Scan Foods som lanserar gourmetkött av lamm och kalv på förpackningen.
Förpackningstekniken, kallad ”skinnpack”, gör dels att köttet hålls

mört, dels bjuder designen på en finess i form av en banderoll som

fungerar som etikett och på baksidan har tryckta förslag på recept.

Köttet som förpackas kallas Gourmet Lamm respektive Gourmet Kalv, möras

några dagar extra innan det förpackas, och kommer från djur som har

fötts upp fritt på svenska hagmarker och lantgårdar.

Scan gör samtidigt ytterligare en förändring. I likhet med flera

konkurrenter väljer man nu att sälja smörgåspålägg i förpackningar av

flexibelt material, av så kallad plånboksmodell, som håller innehållet

fräscht och exponerar det på ett attraktivt sätt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079