23948sdkhjf

Ranpak fokuserar på papper i alla förpackningsmiljöer

På Scanpack 2024 visar förpackningsleverantören Ranpaks ett brett utbud av pappersbaserade förpacknings- och automationslösningar.

Med devisen ”Deliver a better world” ger Ranpak sina mässbesökare råd och tips om hur man kan byta från plast- till pappersförpackningar.

På plats visas bland annat automationslösningar som Flap'it! för styva postförpackningar och Cut'it! för automatiserade höjdreduceringslådor.

Intressant är även den pappersbaserade fyllningslösningen FillPak Trident Mini som gör det möjligt för operatörerna att packa snabbare och samtidigt använda upp till 20 procent mindre papper.

Geami MV kommer också att finnas tillgänglig för livedemonstrationer. Den beskrivs som ”enkel att använda, högeffektiv, med en smart design för små pappersrullar och med en modulär lösningen som passar i alla förpackningsmiljöer”.

”Ersätt luftbubblor i plast och utnyttja papperets hållbara kraft för att förpacka och skydda produkter från repor och ytskador”, hävdar Ranpak. .

I montern kommer även skyddsförpackningslösningen PadPak Guardian att visas. Den är utformad för lätt- till tung vaddering och erbjuder en rad olika papper i både enkel- och dubbelskikt för montering in-line eller i trånga förpackningsstationer.

Artikeln är en del av vårt tema om Scanpack 2024.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094