23948sdkhjf

Scanpack: ”Smartare logistik gör branschen mer hållbar”

Järnvägstransportföretaget DB Cargo Full Load Solutions bjuder i år in till ett mingel på Scanpack i Göteborg. Målet är att diskutera leveranskedjor som kan hjälpa förpackningsindustrin att nå sina hållbarhetsmål.

Med ambitionen att erbjuda klimatsmarta och effektiva transportlösningar bedriver DB Cargo Full Load Solutions en omfattande intermodal verksamhet i Europa. Genom att kombinera järnväg med lastbil- och sjötransporter erbjuder företaget skräddarsydda dörr-till-dörr-lösningar för olika typer av gods och branscher.

Men genom att använda järnväg istället för lastbil som huvudtransportmedel minskar inte bara koldioxidutsläppen avsevärt utan bidrar även till mindre vägslitage och trafikbelastning. Det är särskilt viktigt för företag som strävar efter att göra hela sin verksamhet grönare från början till slut, tycker företaget.

– Vi är övertygade om att våra tjänster kan hjälpa företag inom förpackningsindustrin att nå sina hållbarhetsmål samtidigt som de optimerar sina leveranskedjor, säger Zoran Jorgovanov, account manager på DB Cargo Full Load Solutions.

Minglet arrangeras på onsdag den 23 oktober klockan 15:30.17:00 i monter E02:02.

Artikeln är en del av vårt tema om Scanpack 2024.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062