23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hugo Beck utökar maskinprogrammet för e-handel, postorder och logistik

Hugo Beck, en ledande innovatör inom området horisontella film- och pappersförpackningsmaskiner, utökar sin maskinportfölj och därmed de möjliga applikationerna för e-handel, postorder och logistik.

Hugo Beck, en ledande innovatör inom området horisontella film- och pappersförpackningsmaskiner, utökar sin maskinportfölj och därmed de möjliga applikationerna för e-handel, postorder och logistik.

Den nya snabba maskinvarianten paper e-com rapid optimerar Hugo Becks befintliga portfölj med högre hastigheter och effektivitet. Med en maximal förpackningshastighet på 900 cykler per timme levererar den nya maskinlösningen förpackningar med två sydda och två limmade sidor som säkra och perfekt passande försändelsepåsar. Genom att automatiskt anpassa storleken på försändelsepåsen till olika produktdimensioner i längd och bredd under packningen möjliggör paper e-com rapid effektiv förpackning av olika produktstorlekar i ett blandat parti.

Maskinen paper e-com rapid är det senaste tillskottet i Hugo Becks portfölj för e-handelsapplikationer. Med föregångaren paper e-com fit har användarna nu två prestandaklasser till sitt förfogande som är exakt anpassade till kraven på hållbara pappersförpackningar inom områdena e-handel, postorder och logistik.

”Att tillhandahålla hållbara förpackningslösningar med högre hastighet och effektivitet är en ständig drivkraft för innovation hos Hugo Beck”, förklarar Timo Kollmann, VD för företaget. ”Vårt mål är att framtidssäkra förpackningsprocesserna för våra kunder genom att integrera helautomatiska förpackningsmaskiner som paper e-com rapid. Detta bidrar till att öka maskintillgängligheten, förbättra kvaliteten på produktförpackningarna samt öka effektiviteten och hållbarheten.”

Maskinen paper e-com fit kan samtidigt ha två pappersrullar med olika bredd. Efter produktskanningen fastställer maskinen den erforderliga pappersbanebredden och väljer en av de två pappersrullarna, vilket minimerar pappersförbrukningen. Däremot uppnår paper e-com rapid en högre förpackningshastighet genom att använda två identiska pappersbanor.

Både maskinvarianten ”rapid” och originalvarianten ”paper e-com fit” är utformade för att packa varor effektivt och samtidigt minimera pappersförbrukningen. Maskinerna är lämpliga för direktleverans av enstaka förpackningar, för buntförpackning och de komplexa krav som är förknippade med returförpackningar. Obestruket och bestruket återvinningspapper kan bearbetas till kundanpassade papperspåsar med två sydda sidor och en överlappning upptill, eller alternativt med två limmade sidor. Genom att minimera materialförbrukningen och anpassa sig till olika produktstorlekar upp till en höjd av 200 mm stöder denna maskinserie hållbara leveransmetoder inom e-handelssektorn.

Lanseringen av paper e-com rapid följer på ett år av betydande tillväxt för Hugo Beck inom e-handel, postorder och logistik. Paper e-com fit, som är utformad för förpackning av varor med minimal pappersförbrukning och en kapacitet på upp till 600 cykler per timme, visades senast upp på interpack 2023 i Düsseldorf och PACK EXPO 2023 i Las Vegas, två av förpackningsindustrins mest prestigefyllda mässor. Dessutom presenterade företaget paper X e-com som en del av sin paper X-serie för första gången på LogiMat 2024 och kommer att visa upp denna maskin igen under Scanpack 2024 i Göteborg i Mared IndustryTechs monter A01:40.

Ytterligare information finns på: https://www.hugobeck.com

HUGO BECK Nordic AB
Box 72
182 05 Djursholm
Danderyds kommun
Sverige

Kontaktperson

PL
Per Lagerblad
per@hugobeck.se

Sänd till en kollega

0.047