23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nanobionic Super Heat-membranet: En revolution inom ytterkläder och prestanda

Nanobionic Technologies lanserar ett banbrytande material - Super Heat-menbranet Nanobionic Super Heat-membranet, som dramatiskt ökar kroppsvärmen genom att aktiveras av din egen kroppsvärme. Perfekt för allt från friluftsliv till militära och rymdtillämpningar. Detta membran kombinerar värmebevaring, andningsförmåga, vattentäthet och vindtäthet i ett lätt och effektivt paket. Med en patenterad mineralblandning fångar det kroppsvärmen och skapar en värmande barriär – utan behov av el.

Förfallodatum
den 31 januari 2026

Fördelar:

Maximal kroppsvärme i extrema miljöer
Hög andningsförmåga för att undvika överhettning
Vattentätt och vindtätt skydd mot tuffa väderförhållanden
Membranet används i ytterkläder, accessoarer och sovsäckar, men har även stor potential inom rymd- och militärsektorn. Validerat av NASA och vetenskapliga studier, revolutionerar Nanobionic hur vi upplever värme och komfort.

Vi söker nu pilotprojekt inom den svenska mode- och textilindustrin för att testa och implementera vår banbrytande Nanobionic Super Heat-membran-teknologi. Är ni redo att revolutionera era produkter med innovationer som ökar kroppsvärmen, samtidigt som de erbjuder överlägsen andningsförmåga, vattentäthet och vindtäthet?

Kontakta Magnus Senke för att bli en del av nästa generations hållbara prestandamaterial!

Apparel Shields AB
Herserudsvägen 1
181 50 Stockholm
Lidingö stad
Sverige
VAT nummer: SE559440-9798

Kontaktperson

MS

Sänd till en kollega

0.031