23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Full kontroll med Tracy

Vill du ha total kontroll över era etiketter? Tracy, nu i version 2.0, är ett webbaserat system för utskrift och hantering av etiketter som passar både mindre och större företag. Skicka din etikett till din leverantör som, tack vare Tracy, får all nödvändig information för snabb leverans av taggade och färdiga produkter till dig.

Tracy är framtaget för att lösa en rad olika utmaningar företag kan möta i arbetet med etiketter. Systemet tar din beställning till leverantörer och omvandlar den till designade etiketter eller tags. Det innebär att varje etikett har rätt information, att streckoderna har hög läsbarhet samt att utskrivna etiketter är enhetliga – oavsett geografiskt ursprung.

Du får ett system som möjliggör stark varumärkesnärvaro, smart hantering av produktion från flera platser samt möjligheten att snabbt anpassa dig till förändringar i leveranskedjan.

På vår webbplats finns mer information om hur Tracy fungerar. Där kan du också ta del av Kappahls erfarenhet av systemet.

Kontakta Christian som är affärsområdeschef för Tracy på Boxes & Labels så berättar han mer om hur vårt eget svenska Tracy-team kan hjälpa dig – hela vägen från mjukvaruinstallation till färdiga etiketter.  

Christian Johansson
Tel. 072-40 15 791
christian@boxlabel.se

Boxes & Labels AB
Vevgatan 9, 504 64 Borås
501 10 Borås
Borås stad
Sverige
VAT nummer: SE5593286734

Kontaktperson

EW
Erika Wernersson
Affärschef
erika@boxlabel.se

Sänd till en kollega

0.047